Okulumuzun önünde bulunan tali yol asfaltlanmıştır.

Rehberlik servisimiz 8. sınıf öğrencilerimize yönelik lise türleri, alanlar ve yerleştirmeler ile ilgili genel bilgiler verdi.

Beş, altı, yedi ve sekizinci sınıfların ilk defa bir arada katıldığı yüz yüze eğitim çalışmalarında 155 öğrenci okula gelmiştir.

Özel eğitim sınıfımız, özel eğitim öğretmenlerimizin rehberliğinde ve velilerinin gözetiminde Poyrazlar Gölü'ne gezi düzenlemişlerdir.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun BAKIRTAŞ, bugün okulumuzu ziyaret etmiştir.

Bugün itibariyle okulumuz doğuda bulunan yerleşim yerleri ile yüz yüze eğitime beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflarda başlamıştır.

2021 LGS sınavı okulumuzda kırk iki öğrencinin katılımıyla dört salonda iki oturum şeklinde gerçekleştirilmiştir. Sınav sonuçları 30 Haziran 2021 tarihinde açıklanacaktır.

Yarın servislerimiz öğrencileri LGS sınavı için taşıyacaktır. 8.15 de duraklarda olmayı unutmayınız. Gelirken mutlaka yanınızda kimlik, en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulundurmayı unutmayınız. İsteyen öğrenciler sınav salonlarına bandaji çıkarılmış şeffaf pet şişe içerisinde su getirebileceklerdir.

Okulumuz rehberlik servisi, sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve sınav stratejileri semineri vermiştir.

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ''Doğum Günüm'' dediği, milli mücadelenin başladığı bu güzel gün; okulumuz öğretmenlerinden Aziz Ahmet KABADAYI yönetiminde okulumuz öğrencilerinin zoom üzerinden hazırlamış olduğu bir programla kutlanmıştır.

Sayın Şehit Lokman Eker Ailesi, Ramazan Bayramımız mübarek olsun. En kısa zamanda, en güzel günlerde tüm aile üyelerimizle(öğretmen, öğrenci, hizmetli, veli, servis şoförleri, yemekhane personeli vb.) buluşmak dileğiyle... Her gününüz sevdiklerinizle bir bayram günü gibi olsun.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından okulumuz öğrencilerine öfke kontrolü semineri verilmiştir.

Okulumuz öğretmenlerinden Büşra KILIÇ yönetiminde anneler günü kutlama programı düzenlenmiştir zoom üzerinden.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Fatih GÜNEY okulumuzu ziyaret etmiştir.

Okulumuz öğrencilerine rehberlik servisi tarafından Stresle Baş Etme Yöntemleri semineri verilmiştir.