24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda kutlanmıştır.

Okulumuzun alt yapı ve üst yapı onarım ile kış mevsimi hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Okulumuz personeline yönelik rehberlik servisimiz tarafından ''Psikolojik Sağlamlılık Eğitimi ve Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı'' semineri verilmiştir.

Ağu

Okulumuzda matematik öğretmeni olarak çalışan Mehmet Erhan TOPEL bugün itibariyle il dışı yer değişikliği sonucu okulumuzdan ayrılmıştır. Okulumuza verdiği emekler için teşekkür ederiz ve yeni görev yerinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.

Ağu

Telafide Ben de Varım programı kapsamında öğrencilerimizle geçiremediğimiz zamanların telafisini yapıyoruz.

Ağu

Okulumuzda İngilizce öğretmeni olarak görev alan Özge TURAN, bugün itibari ile il içi yer değişikliği sonucu okulumuzdan ayrılmıştır. Okulumuza verdiği emekler için teşekkür ederiz. Hayırlı olsun.

Ağu

Okulumuzda müzik öğretmeni olarak çalışan Erşan KIVRAK bugün itibariyle il içi yer değişikliği sonucu okulumuzdan ayrılmıştır. Okulumuza verdiği emekler için teşekkür ederiz ve yeni görev yerinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.

Tem

Başta Şehit Lokman Eker Ortaokulu ailesi olarak  tüm İslam âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle geçen her gününüz bir bayram günü gibi olması dileğiyle. Hayırlı bayramlar...

Tem

Telafide Ben De Varım kapsamında okulumuzda Semih Hocanın rehberliğinde Kuran eğitimi başlamıştır.

Tem

2020-2021 eğitim-öğretim yılı itibariyle dereceyle bitirip lise hayatına adımını atan öğrencilerimiz:

1)Melike AKYILDIZ

2)Zeynep Su AKKAYA

3)Busenur ÇELEBİ

Tem

2020-2021 eğitim-öğretim yılı yapılan karne töreni ile sona ermiştir.

Tem

Okulumuza özel eğitim öğretmeni olarak görevlendirilen Nurgül ORHAN ve Ferhan KOTAN bugün eğitim-öğretim yılının bitmesinden dolayı okulumuzdan ayrılmıştır. Emekleri için teşekkür ederiz.

Tem

Lise tercih işlemleri 05-16 Temmuz tarihleri arasında alınacaktır.

Tem

Özel eğitim sınıfımız öğrenci ,öğretmen ve velileriyle beraber sabah kahvaltısına gitmişlerdir.

Okulumuzun önünde bulunan tali yol asfaltlanmıştır.