14 Mart 2019 da okulumuzda Dünya Pi Günü kutlandı.

Okulumuz Matematik öğretmenleri Merve Çobanoğlu ve Erhan Topel tarafından düzenlenen etkinlik sayesinde öğrenciler hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Pi günü, ünlü matematik sabiti pi sayısı anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart´ta kutlanmaktadır. Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3/14 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımı anımsatmasıdır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

İstiklal Marşının kabulünün 98. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle çoşkuyla kutlandı.

Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan bu eser, 12 Mart 1921´de Birinci TBMM tarafından "İstiklâl Marşı" olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı´nı Anadolu´da Milli Mücadele devam ederken yazdı. Türk askerinin yürekliliği ve bağımsızlığa olan tutkusunu anlatan İstiklal Marşımız, bugün 98 yaşında...

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78. yılında okulumuzda düzenlenen programla saygıyla anıldı.

Okulumuzda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma  Programı, sınıflarda video gösterileri,okul panolarının düzenlenmesi, okul bahçesinde yapılan etkinliklerle 19-23 Eylül tarihleri arasında uygulandı. Bu Program ders yılı boyunca imkanlar dahilinde uygulanmaya devam edecektir.

Okulumuzda  18 Mart  Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi.

Adapazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Minik 112" projesi kapsamın okulumuzda sunum yapıldı.

Cami Gezisi