Okulumuzda bilek güreşi dalında milli sporcu olan görevliler gözetiminde dört farklı okulun öğrencileri arasında bilek güreşi müsabakaları yapıldı.

6. sınıf ortak sınavlar Türkçe sınavı ile başldı.

Sakarya Gençlik Merkezi, Her Lisenin Bir Köy Okulu Olsun projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesinden seçilen bir grup öğrenci ile okulumuzu ziyaret edip çeşitli etkinliklerde bulunmuşlardır.

Okulumuzda yerli malı haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Okulumuz öğrencileri tarafından şehit Fatih Kemal Yarar'ın ailesi ziyaret edilmiştir.

Okulumuzda Halk Eğitim Merkezli olarak Antrenör Yusuf YAZICI yönetiminde minikler(11-14 yaş) güreş takımı oluşturuldu.

Rehberlik birimimiz tarafından okulumuz öğrencilerine Ergenlik Dönemi Özellikleri ve Ergenle İletişim konulu sunum yapılmıştır.

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Topluluğu, Bir Gülümsemeyle Çıkar Gökkuşağının Renkleri adlı projesi kapsamında okulumuzun çeşitli öğrencilerine hediyeler vermişlerdir.

Okulumuzda Kasım Ara Tatili'ne kadar derslerinde başarı gösteren öğrencilere bu başarıları dolayısıyla başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verilmiştir.

Öğretmenler Günü çerçevesinde okulumuzda kutlama programı yapılmıştır ve 7A sınıfı öğrencilerinin Budaklar İlkokulunda bulunan eski sınıf öğretmenleri olan Yasin BADIR ziyaret edilmiştir.

Okulumuzda motivasyonu artırmak ve öğretmenler arası diyaloğu güçlendirmek amacıyla öğretmenler arası voleybol turnuvasına katıldık ve sabah kahvatısı düzenledik.

Rehberlik Servisimiz kasım ayından itibaren değerler eğitimi ile ilgili her ay bir değer belirlemiştir. Bu yolda kasım ayının değeri ''Temizlik'' olmuştur.

Rehberlik servisi beşinci sınıf öğrencilerine yönelik kişisen sınırlarımız ve ihmal-istismardan korunma semineri verdi. Velilerimize ihmal-istismar hakkında bilgilendirici broşür dağıtıldı.

Rehberlik Servisi tarafından sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik LGS hakkında bilgi verici seminer verildi.

Rehberlik servisi tarafından tüm öğrencilere verimli ders çalışma yöntem ve teknikleri semineri verildi. Örnek ders çalışma programları dağıtıldı