Şbt

Koronavirüsünden korunmak amacıyla ilçe milli eğitimden gönderilen veli bilgilendirme broşürleri velilere öğrenciler vasıtasıyla gönderildi.

Şbt

Okulumuzda ''Bayrak Sevgisi'' ile ilgili etkinlik yapıldı.

Ock

Okulumuzda birinci dönem boyunca fen bilimleri öğretmenliği yapan Hasan Uzuntaş okulumuzdan ayrılmıştır. Hem bu münasebetten hem de dönem sonu itibariyle öğretmenler arasında mangal etkinliği yapılmış olup Hasan Hocamıza okumuzdaki özverili çalışmasından dolayı plaket verilmiştir.

Ock

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi 17 Ocak günü yapılan karne töreniyle kapanmıştır.

Ock

73. Verem Eğitim ve Propaganda Haftası kapsamında okulumuzun sınıflarında ilçe milli eğitimden gelen materyaller doğrultusunda verem ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Feride Karaaslan branş değişikliğinden kaynaklanan il içi yer değişikliği ile Söğütlü'ye atanmıştır.

Ock

Okullar arası bilek güreşi müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimiz:

Ebru Gizem Kara: İl Birincisi

Gizem Yavuz: İl İkincisi

Bedirhan Durmuş: İl Birincisi

Güngör Yavuz: İl Birincisi

Cansu Çolak: İl Üçüncüsü

Ock

Okulumuz il içi okullar arası dart şampiyonasında il ikincisi olmuştur.

Ock

Okulumuz okullar arası dart turnuvası yıldız erkeklerde il ikincisi olmuştur.

Ock

Aralık ayı değerler eğitimi kapsamındaki değerimiz Doğruluk ve Dürüstlük idi. Ocak ayı değerimiz ise Sorumluluk olarak belirlenmiştir.

Ock

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Feride Karaaslan 1. dönem boyunca dersinde yapılan materallerle sergi çalışması yaptı.

Ock

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1. dönem 2. sınav ortak sınavlarına girmeyen öğrencilere yönelik mazeret sınavları tabloda gösterilen şekildeki gibidir.

Ock

Güreş müsabakalarında madalya kazanan öğrencilere madalyaları bir kez de tüm öğrencilerin önünde verildi.

Ock

2019-2020 eğitim-öğretim yılı 6. sınıflar 1. dönem 2. yazılı ortak sınavlar matematik sınavı ile bitmiştir.

Okullar Arası Güreş Turnuvası Sakarya müsabakaları 1. gününde okulumuz öğrencileri çeşitli klasmanlarda dereceler aldı.