10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Okulumuzda Kızılay Haftası ve Organ Bağışı Haftası ile ilgili pano çalışması yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Ekm

14/10/2019 tarihinde okulumuzda Dünya Afet Azaltma Günü kutlanmıştır.

Ekm

04/10/2019 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

9 Ekim 2019 Çarşamba günü  İl Miili Eğitim müdür yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu ve Ölçme Değerlendirme Merkezinde görevli branş koordinatörleri ögrencilere ve öğretmenlere yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantıları yapmıştır.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı yapıldı.Bu vesile ile birkez daha şehitlerimize Allah´tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Okulumuz 7-A Sınıf öğrencisi Efe Can EDİZ  Antalya'da yapılan Bedensel Engelliler Yüzme Yarışmalarında 6 dalda birincilik, bir dalda ikincilik kürsüsüne çıkarak toplamda 7 madalya kazanarak büyük bir başarının sahibi oldu.

İlimizi başarıyla temsil ettiği yarışlar sonrasında öğretmenleri, okul yöneticileri ve ailesiyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u ziyaret eden öğrencimiz, mutluluğunu paylaştı.

Kazandığı başarılarla gurur kaynağımız olan Efe Can'ı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, okullarımızdaki akademik eğitimlerin yanısıra, sosyal, sportif ve kültürel alanlarda öğrencilerimizin gösterdiği başarılardan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

7 Madalyalı Efe Can'ı başarı belgesiyle ödüllendiren Durmuş, okulumuzun yöneticilerini, öğretmenlerini ve velilerini tebrik etti.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun bahçesinin güzelleştirme çalışmaları Erşan KIVRAK hocamızın öncülüğünde yapılmaktadır.

15 Mart 2019 Cuma günü okulumuzda Tüketiciyi Koruma Haftası programı yapıldı.