2022-2023 eğitim-öğretim yılı yapılan karne töreni ile sona ermiştir.

Değerler eğitimi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Semih YILDIZ ve okulumuz  5/B, 5/C ,7/B sınıfı öğrencileri ile Sultan Abdülhamid Han Cami'sini ziyaret ettik. Sayın Semih  YILDIZ' a öğretileri ve gezisi için teşekkür ederiz.

Adapazarı ilçe sağlık müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine çölyak hastalığı hakkında bilgi verilerek sunum yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlandı.

Doğal afetlere hazırlıklı olabilmek maksadıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz sınıflarından tahliye edildi ve jandarma, öğrencilerimize acil toplanma alanlarında deprem hakkında eğitim verdi.

Haftanın amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir.

İl Milli Eğitim Müdürümüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret etmiştir.

Deprem afeti sonrası sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından psikososyal destek programı etkinlikleri yapılmıştır.

Bugün okulumuzda yapılan faaliyetler ile ülkemiz kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin yıldönümünde anılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığının 2022 yılının Eylül ayında yapmış olduğu İlköğretim Kurumları Bursluluk sınavına girip başarılı olan öğrencilerimizi ve bu başarıyı kazanmalarında emeği geçen velilerini, öğretmenlerini tebrik ederiz.

Başarılı olan öğrencilerimiz:

1)Tuana Eylül BOZKURT(8A)

2)Nurdan ÖZCAN(8B)

3)Gizem ERDİL(6B)

4)Elif ALKAN(6B)

5)Ezgi ALKAN(6B)

Ekm

Okulumuza bağlı Çağlayan, Yeşilyurt ve Hacılar Mahalleleri'nde bulunan ana sınıflarında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bugün okulumuzda yapılan tören ile kutlanmıştır.

Okulumuza yeni atanan öğretmenler okul idaresi ile mutlaka iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Cüneyt ÖZTÜRK(Okul Müdürü): 0544 303 68 28

İhsan ERTAKUŞ(Müdür Yardımcısı): 05319350946

Okulumuz öğretmenlerinden İngilizce Öğretmeni Meryem Cansu AŞKIN hocamızın İstanbul'a tayini çıkmıştır. Okulumuzda göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı onu tebrik ediyoruz. Yeni görev yeri hayırlı olsun...