Ağu

Büyük Zaferimizin 100. yılında, Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başvuruları 27 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasındadır.

Ağu

4 Eylül günü İlköğretim ve Ortaoğretim Kurumları Bursluluk Sınavı gerçeleşecektir. Öğrencilerimizin sınav yerlerini meb.gov.tr adresinde sınavlar kısmından öğrenebilirler. Öğrencilerin yanında en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi yanlarında bulundurması GEREKMEKTEDİR. Ayrıca mutlaka yanlarında KİMLİK de bulunması gerekiyor. Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler en geç saat 09.00'da sınav giriş yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrenciler sınav salonlarına bandajı çıkarılmış şeffaf pet şişe içerisinde su getirebileceklerdir.

Ağu

Okulumuzun logosu tescillendi. Tescil sürecindeki katkısından dolayı Matematik Öğretmenimiz Engin KILIÇ'a teşekkür ederiz.

Trafik Güvenliği konulu karikatür yarımasında ilde dereceye okulumuz 8A şubesi öğrencilerinden Güler YAVUZ girmiştir. Kendisini, ailesini ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Arzu DURMUŞ'u tebrik ederiz.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı itibari ile okulumuzu derece ile bitiren öğrenciler sırasıyla:

1)Burak YAVUZ

2)Esmanur KÜKSAL

3)Nisanur AYAZ

2021-2022 eğitim-öğretim yılı yapılan karne töreni ile sona ermiştir.

Kütüphaneler Haftası okulumuzda yapılan törenle kutlanmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

12 Mart İstikal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde çeşitli etkinlikler okulumuzda yapılmıştır.

Şbt

Konsorsiyum üyesi olduğumuz Erasmus+ projesini yaygınlaştırma çalışmalarına başladık.

Şbt

İkinci dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı 07.02.2022 tarihinde öğretmenler odasında yapılmıştır.

Ock

2021-2022 Eğitim-Öğretim 1. Dönemi yapılan karne töreni ile sona ermiştir.

Ock

Okulumuz 27.12.2021 tarihinde Sıfır Atık Belgesi(Temel Seviye) almaya hak kazanmıştır. Bu belgeyi alma kapsamında eğitim veren öğretmenlerimiz ile bu eğitime katılan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğrencilerimize ''Güvenilir Gıda'' eğitimi verildi.