SAKARYA / ADAPAZARI - Şehit Lokman Eker Ortaokulu

Cumhuriyetin 100.yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

15 Temmuz 2016'da milli iradeyi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi, milletimizin kahramanca mücadelesi sonucunda engellenmiş ve demokrasimiz kazanmıştır. Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlatmak ve unutturmamak hepimizin en önemli sorumluluklarından olmalıdır. İşte bu sorumlulukla okulumuzda 15 Temmuz anma programı gerçekleştirildi.

Eyl

Özel eğitim öğretmenimiz Gülşah GİRAY ve beden eğitimi öğretmenimiz Azizahmet KABADAYI tarafından okulumuz öğrencilerine Dünya İlk Yardım Günü sunumu gerçekleştirildi.

Eyl

Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız haftada İlköğretim haftasını kutladık.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı yapılan karne töreni ile sona ermiştir.

May

Değerler eğitimi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Semih YILDIZ ve okulumuz  5/B, 5/C ,7/B sınıfı öğrencileri ile Sultan Abdülhamid Han Cami'sini ziyaret ettik. Sayın Semih  YILDIZ' a öğretileri ve gezisi için teşekkür ederiz.

May

Adapazarı ilçe sağlık müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine çölyak hastalığı hakkında bilgi verilerek sunum yapıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlandı.

Mrt

Haftanın amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzu ziyaret etmiştir.

Kas

Deprem afeti sonrası sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından psikososyal destek programı etkinlikleri yapılmıştır.

Kas

Bugün okulumuzda yapılan faaliyetler ile ülkemiz kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin yıldönümünde anılmıştır.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının 2022 yılının Eylül ayında yapmış olduğu İlköğretim Kurumları Bursluluk sınavına girip başarılı olan öğrencilerimizi ve bu başarıyı kazanmalarında emeği geçen velilerini, öğretmenlerini tebrik ederiz.

Başarılı olan öğrencilerimiz:

1)Tuana Eylül BOZKURT(8A)