Spor Kulübü okulumuzun üst katında bulunan koridorlara spor toplarının ebatlarını gösteren materyaller astılar.

Bizden Bülteni velilerimize öğrencilerimiz vasıtasıyla ulaştırılmıştır.

Öğrencilerimizin kendi duygularını belirlemeleri ve duygularını kontrol etme becerilerini geliştirmek amacıyla okulumuz rehberlik öğretmeni tarafından Duygu Davranış Kontrol Köşesi oluşturulmuştur.

Okulumuzda 2 Aralık günü yapılan ikinci deneme sınavında başarılı olan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın etkinliği çerçevesinde okulumuz öğrencileri sinema ile tanıştı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde okulumuzda empati çalışmaları yapılmıştır.

Okulumuzun 8/A sınıfı öğrencilerinden Efe Can EDİZ, 2019 yılı Kasım ayında Isparta'da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonasında 50m serbestte Türkiye birincisi, 100m serbestte Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Okul geneli yapılan deneme sınavında beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflarda başarılı olan öğrencilere ödül belgeleri ders öğretmenleri ile Müdür Bey tarafından verildi.

Geleceğe Nefes Projesi kapasamında okulumuza fidanlar dikildi.

Çevre Koruma Kulübümüz okul genelinde temizlik çalışması yapmıştır.

Okulumuzun 2015-2019 Stratejik Planı yayınlanmıştır.