2024 LGS(Liselere Giriş Sınavı) başvuruları başlamıştır. Son gün 29 Mart'tır. Başvurular bireysel olarak eokul sistemi üzerinden yapılabileceği gibi okul idaresine gelip başvuru da bulunabilirsiniz. Son gün olan 29 Mart'ı kesinlikle başvurularda geçirmeyelim yoksa öğrenciniz sınava giremeyecektir. Ayrıca bu sınava tüm öğrencilerin girme zorunluluğu yoktur. Sadece merkezi puanla öğrenci alan eğitim kurumları ile merkezi puanla alan meslek liselerinin bölümlerine yerleşmek isteyen öğrencilerimizin girmesi gerekiyor. Başvuru kılavuzuna aşağıdaki lingi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ağu

15 Temmuz Kahramanlarına Mektuplar adlı yarışma düzenlenecektir. Yarışma ile ilgili şartnameye aşağıdaki lingi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tem

Lise tercihleri bugün başlamıştır. Liseler ile ilgili bilgiye ve tercih kılavuzuna aşağıdaki lingleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı 2. dönemi ile ilgili öğrencilerin bir üst sınıfa geçme durumlarıyla ilgili dilekçe örnekleri aşağıda gösterilmiştir. Dilekçelerin okul idaresine son teslim tarihi 26.05.2021'dir.

Değerli Meslektaşlarım,

#dörtdörtlüköğrenmekeşfim etiketi ile SEAK kapsamında hazırlanan 19 Mayıs 2021 bugün "Gençlik ve Spor Bayramı" temalı öğretmenlere, velilere ve gençlere yönelik 'Ülkemin Sporcuları 1' isimli atölye eğitimine katılımınızı bekleriz.

Join Zoom Meeting : https://eba-gov-tr.zoom.us/j/87207917302

Meeting ID  : 872 0791 7302

Zoom Video (https://eba-gov-tr.zoom.us/j/87207917302)

Join our Cloud HD Video Meeting

14 Mart Dünya Pi Günü çerçevesinda okulumuz öğretmenlerinden Merve ÇOBANOĞLU okul panosu hazırlamıştır.

12 Mart İstiklal Marşının kabulu çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Şubat ayı değerimiz empati idi. Mart ayı değerimiz ise sevgi-merhamet olarak belirlenmiştir.

Şbt

İkinci dönem ortak sınav kazanımlarına aşağıdaki lingi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

Daha önce 17 Şubat'ta sona ereceği duyurulan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları için Elazığ merkezli depremden etkilenen bölgelerde yarıyıl tatilinin uzatılması nedeniyle, Türkiye genelinde 24 Şubat 2020 Pazartesi gününe kadar ek süre verildi.

Şbt

Bizden bülteninin şubat ayı sayısına aşağıdaki lingi tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ortak Sınav Tarihleri görselde gösterilen şekildedir.

Kütüphanecilik Kulübü kendi panolarında deyimlerin anlamlarını gösteren materyaller hazırladılar.