Şehit Lokman Eker Ortaokulu

Adres
BİLECİLER MAH. DERNEKKIRI CAD. ŞEHIT LOKMAN EKER ORTAOKULU BLOK NO 16 ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Vizyonumuz; Sakarya´dan Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak, geleceğimizde söz sahibi olacak bireyler yetiştirmektir. “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, bilgisizliktir, doğru yoldan sapmaktır.” Büyük önderin vurguladığı bu düşünceler ışığında yetişen öğretmenlerimiz ve idari kadromuz çağdaş uygarlık seviyesine adım atacak genç beyinleri yetiştirmek için eğitim ve öğretimde bu onurlu mücadeleyi sürdürmektedir.
Misyon
Okulumuzdaki öğrencileri Atatürk İlke ve İnkılapları´na bağlı, anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Türk Milleti´nin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültür değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, soran, sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, problemlerinin farkında olan ve bunları çözebilen, mutlu, beden, zihin, ahlak,ruh ve duygu bakımından sağlıklı şekilde gelişmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek için okul-öğretmen-veli-öğrenci işbirliği sağlamak üzere gerekli çalışmaları yapmak,yürütmek ve başarıya ulaştırmak temel işlevimizdir.
09.00-15.35
Katı Yakıt Kalorifer
Ulaşım
20 dakika aralıklarla İl/İlçe Merkezine toplu taşıma araçları hareket etmektedir.
Mahalle statüsünde
İl/İlçe Merkezine 9 Km Mesafede