Cüneyt ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1986 yılında Zonguldak´ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak´ta tamamladı. 2009´da Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Sakarya Hendek Dereköy Ortaokulu´nda göreve başladı. 2012-2013 Eğtim Öğretim yılında Gaziantep Şehitkamil Türkan Mehmet Akcan Ortaokulu´nda asker öğretmenlik görevini tamamladıktan sonra  Sakarya Hendek Dereköy Ortaokulu´ndaki görevine geri döndü. 2016 yılında Müdür Yardımcılığı Sınavındaki başarısından dolayı Sakarya Akyazı Şehit Ahmet Çondul Ortaokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2019 yılında Sakarya Üniversitesi´nde Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında tezli yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılında Eğitim Kurumları Yönetici Sınavındaki başarısından dolayı Sakarya Adapazarı Şehit Lokman Eker Ortaokulu´na Müdür olarak atandı. Evlidir.